Ssst… Haal het beste uit je brein

Meer focus, meer energie in drie eenvoudige stappen.

Ssst haal het beste uit je brein

Het moderne werken

Iedereen moet overal bereikbaar zijn en je doet van alles door elkaar heen. Je hebt het razend druk, maar het werk schiet niet op. En aan het einde van je werkdag ben je door je energie heen. Klinkt dit herkenbaar? Dan is het tijd voor drie simpele, maar belangrijke stappen. Lees meer over meer focus en energie in drie eenvoudige stappen.

De dag van het ontspannen werken!

Op vrijdag 30 juni vindt de aftrap van de Ssst-campagne plaats met een unieke uitdaging aan werkend Nederland: de Dag van het Ontspannen Werken. Dat is een dag lang werken zonder afleiding, mét een ontspannende stoelyoga-les in de lunchpauze. Ervaar zelf de positieve effecten op je werk en je welzijn! Doe mee met de Dag van het ontspannen werken.

Bedrijven gaan voor productieve en ontspannen medewerkers.

Bedrijven gaan voor productieve en ontspannen medewerkers. Geconcentreerd, ontspannen en lekker werken. Dat is niet alleen prettig voor de medewerkers, maar levert ook het bedrijf veel goeds op: een positieve werksfeer, een lager ziekteverzuim en een hoger arbeidsrendement. Maar zo’n cultuuromslag bereik je niet zomaar. Daarom biedt ‘Ssst… haal het beste uit je brein!’ een gecombineerde aanpak. Lees verder…